onsdag 6 maj 2009

Hm (idag igen)

50 pers på mitt jobb ska få sparken, och jag kan vara en av dem. Jag ligger rätt illa till eftersom jag bara jobbat här i ett år!
OM jag får gå hoppas jag att det blir nu direkt, jag har ju lite att göra i stugan och det skulle passa fint med en hel sommar däruppe liksom ...
Jag sa till min chef att jag vet att jag ligger risigt till och gärna går innan sommarn tack, och att jag kan ta ett avgångsvederlag på åtminstone 18 månadslöner. Då skrattade hon och sa "Sandra, du ska inte få sparken innan sommarn".
Nähä, jag ska alltså jobba hela sommarn och sen få sparken när det blir mörkt, regnigt och kallt? Det vet jag inte om jag vill.
Ja ja JA, vi får väl se hur det här utvecklar sig. Jag har iallafall sagt till vår fack-tant att om hon ser till att det blir bra avgångsvederlag så kan hon få 10%.

Med anledning av detta kan pulverdieten ta sig nånstans idag. Vi tog fin-fika nere i cafét och jag åt rulltårta. Måste passa på så länge man har råd eller hur ;-)
Nu ska jag iallafall gå hem och äta GI-middag bestående av kyckling, blomkål och broccoli. Mmmmm

2 kommentarer:

Anna Nypan sa...

Pulverdiet? Sparken? Kan jag få boka en telefontid med dig please och höra vad som händer med allt? Herregud att det går sån tid mellan gångerna min gamla stallbästis! kram på dig.

Klankis sa...

Absolut! Jag ringer dig :-) Kram kram, miss you